niedziela, 14 kwietnia 2013

Włoska grzanka

 Składniki:
  • 2 kromki chleba graham
  • łyżka zielonego pesto
  • suszone pomidory
  • kilka plastrów mozzarelli
Przygotowanie:
Jedną kromkę smarujemy pesto, obkładamy mozzarellą i pomidorami. Kładziemy drugą kromkę. Kanapkę grillujemy z obu stron na złoty kolor, aż ser będzie się rozpływał.

5 komentarzy:

  1. Lubię takie połączenie, robiłam ostatnio bardzo podobne grzanki :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo fajny blog! Inspirujące przepisy, aż mam ochotę polecieć do kuchni i coś upichcić. <3 Do tego zdjęcia są fantastyczne, świetnie skomponowane! Rzadko kiedy widuje się takie na innych blogach. :-) Oby tak dalej!
    Pozdrawiam!
    Kasia.

    OdpowiedzUsuń
  3. mam w domu czerwone pesto - jeszcze nie probowalam, tez chyba sprobuje zrobić jakies oryginalne tosty ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. wygląda mega smakowicie !


    pozdrawiam ;)
    FC

    OdpowiedzUsuń