niedziela, 22 września 2013

Italian Sandwich

Składniki:
  • ciabatta
  • 2 łyżeczki pesto
  • kilka plastrów chudej szynki
  • mozzarella
  • pomidor
  • bazylia
Przygotowanie:
Na obie części ciabatty nałożyć cienką warstwą pesto. Kolejno układać szynkę, pokrojonego pomidora i mozzarellę. Kanapkę zapiec w temperaturze 180ºC przez kilka minut. Przed podaniem ułożyć listki bazylii. Smacznego :)

3 komentarze:

  1. Jak Ty to robisz, że wszystkie Twoje dania wyglądają tak idealnie? ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Idealna do szkoły w ramach obiadu, w te dni, kiedy wracam wieczorem do domu! Wygląda zachęcająco! :D

    OdpowiedzUsuń
  3. ślinka az mi cieknie, wygląda przepysznie i jeszcze ten szary papier i sznureczek 0 wporst mistrzostwo :)
    pozdrawiam, Ania

    OdpowiedzUsuń